SKINIUM HYALURODERM dermatokozmetické sérum s vysokou koncentráciou kyseliny hyalurónovej

Katalógové číslo: #N/A Kategória:

Roztok kyseliny hyalurónovej

10,00 

Vymazať

HYALURODERM je klinicky testovaný dermatokozmetický prípravok s vysokou účinnosťou, určený na

  • intenzívnu hĺbkovú dlhšie trvajúcu hydratáciu pleti
  • potláčanie prejavov jej starnutia.

Ide o vodný roztok ľudskému telu vlastnej látky – kyseliny hyalurónovej . Hydratačný účinok kyseliny hyalurónovej je podmienený najmä jej schopnosťou viazať mimoriadne veľké množstvo vody. Okrem toho má však KH aj rad ďalších pozitívnych účinkov na fyziologické funkcie kože. Nakoľko v starnúcej pokožke s postupujúcim vekom klesá obsah kyseliny hyalurónovej, klesá v pokožke aj obsah vody, čo má za následok pokles prirodzeného tonusu a ochabnutie pokožky, ktoré sa navonok prejavujú najmä povädnutosťou pleti, jej matným vzhľadom a napokon aj vznikom vrások.

Dermatokozmetický prípravok HYALURODERM sa od mnohých iných prípravkov s kyselinou hyalurónovou odlišuje tým, že obsahuje zmes rôzne veľkých molekúl kyseliny hyalurónovej –

  • najväčšie častice s molekulovou hmotnosťou 1 300 – 1 800 kDa (kilodaltonov) ostávajú v zrohovatenej vrstve pokožky (na povrchu)
  • stredne veľké molekuly (250 – 450 kDa) sa zachytávajú v jej stredných vrstvách
  • najmenšie z molekúl (10 – 150 kDa) prenikajú do hlbokých vrstiev pokožky.

Vďaka tomu je hydratačný účinok dermatokozmetického prípravku HYALURODERM oveľa intenzívnejší a dlhodobejší ako účinok mnohých iných prípravkov obsahujúcich iba veľké molekuly kyseliny hyalurónovej.

HYALURODERM neobsahuje žiadne dráždivé zložky a je pripravený bez konzervačných prípravkov a farbív. Neobsahuje žiadne živočíšne zložky, ako aj pre pokožku nepriaznivé látky, ako ropné produkty (vazelínu, minerálny olej, silikóny a pod.), parabény,  farbivá, parfémy, silikóny.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 55 g
Zloženie

AQUA, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, ISOPROPANOL, SORBITOL, MANI-TOL, ERYTHRITOL, XYLITOL, SODIUM HYALURONATE, HYALURONIC ACID, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT